Skip to main content

Iman Løvsjø

Autorisert kiropraktor

Iman fullførte sin femårige kiropraktorutdanning i Stockholm 2009 og har jobbet på Porsgrunn- og Skien Kiropraktorklinikk siden 2010.

Som spesialist på muskel- og skjelettlidelser er Iman interessert i undersøkelse, behandling, opptrening og forebygging av idrettsskader. Fra 2017 har han inngått et tett samarbeid med Herkules seniorlag i håndball. Han er faglig engasjert og holder seg oppdatert med kurs og etterutdanning. På klinikken i Skien er det Iman som ønsker deg velkommen.

Espen Bukta

Vi utvider tilbudet på begge klinikkene med ny kiropraktor. Espen Bukta starter her i januar 2020, og skal jobbe både i Porsgrunn og Skien.

Espen fullførte sin femårige kiropraktorutdanning i Stockholm 2018 og har hatt sitt turnusår i Oslo 2019. Espen har bred kunnskap rundt kiropraktorfaget og hans engasjement skinner igjennom hans yrkesutøvelse.

Sturla Abrahamsen

Autorisert kiropraktor

Sturla fullførte sin femårige kiropraktorutdanning i Stockholm 2006. Han startet Porsgrunn Kiropraktorklinikk i 2006 og Skien Kiropraktorklinikk i 2007.

Som kiropraktor er han spesialist på muskel- og skjelettlidelser og holder seg hele tiden faglig oppdatert. Sturla har også trenerkurs gjennom Norges Styrkeløftforbund og jobber som styrkeløfttrener i Skien Atletklubb. Han har stor kompetanse og lang erfaring innen behandling og utredning av idrettsskader, treningsveiledning og rehabilitering. På klinikken i Porsgrunn er det Sturla som ønsker deg velkommen.

Klinikkene

Porsgrunn

Skien